top of page

Profile

Join date: Aug 15, 2022

About
0 Like Received
0 Comment Received
0 Best Answer

Ferencvaros vant serien overlegent i Ungarn forrige sesong, og klubben har nok som et klart mål å ta seg til CL/EL-sluttspill denne sesongen. For Ferencvaros har brukt å klare det de siste årene, og etter at de knuste Tobol fra Kazakhstan hele 5-1 sammenlagt i første runde virket alt på stell selv om de ikke har begynt sin hjemlige serie enda. Og når norske Kristoffer Zachariassen puttet 1-0 i den første kampen hjemme mot Slovan Bratislava virket alt å være i skjønneste orden før altså Slovan Bratislava ødela festen totalt med to kjappe mål. Nå er det plutselig Ferencvaros som har alt å tape, og denne kampen blir nok alt annet enn lett.

Heller ikke i Europa har de vært noe overbevisende, for i den forrige runden slet de overraskende mye mot lille Vikingur fra Island som først tapte knepent 2-3 i Malmö før de klarte 3-3 i returkampen på Island. Dermed gikk Malmö FF videre til andre runde, hvor de altså møter Zalgiris fra Litauen. Her endte det enda verre i første kamp, hvor Malmö FF faktisk tapte 0-1, og dermed MÅ vinne dette oppgjøret for å ikke ryke ut. Zalgiris vant greit i Litauen forrige sesong med ni poeng ned til Suduva, mens det er klart jevnere denne sesongen hvor Zalgiris ligger poenget foran Hegelmann og to poeng foran Panevezys etter at lagene har spilt 18-21 kamper.

For Dinamo Kiev hadde ikke spilt en avgjørende kamp siden desember i fjor når de møtte Fenerbahce forrige uke, og selv om de har spilt nesten 30 treningskamper siden den tid blir ikke intensiteten den sammen. Men de klarte seg overraskende bra, og etter 0-0 er ikke alt håp ute selv om Fenerbahce er tøffe å slå på eget gress. Ingen av lagene er i sesong, og dermed tør vi ikke gå all-in på Fenerbahce her selv om de skal være klare favoritter. H på 96-rekkeren og HU på 432-rekkeren. 5. Slovan Bratislava - FerencvarosSlovan Bratislava tok seg av serien med hele elleve poeng ned til Ruzomberok forrige sesong, og startet nettopp opp den nye sesongen med å tape 1-2 borte for Podbrezova. men den var mellom to runder i CL-kvalen, og dermed ble den nok noe underprioritert.

Sandefjord - Lillestrøm sammendrag Fotball resultat og høydepunkterStream Eliteserien live Fotball kampen mellom Sandefjord og Lillestrøm med Eurosport. Kampen starter kl. 16:00 den 21. mai 2022. Få siste nytt om Sandefjord og Lillestrøm, og finn Eliteserien standings, results, top scorers og previous winners. Fans av Fotball kan lese de seneste Fotball overskiftene, intervjuene, ekspertuttalelsene og se video gratis.

For det har gått bedre i CL-kvaliken selv om de virkelig måtte slite i første runde mot Dinamo Batumi hvor de var ganske så nære å ryke ut. For etter 0-0 og målløst etter begge kampene ende det med ekstraomganger, og når det var Batumi som tok ledelsen i ekstraomgangene var Slovan Bratislava på vei ut. Men det hele snudde på de siste fem minuttene, hvor Slovan scoret to mål og tok seg videre. Borte mot Ferencvaros i første kamp var de derfor ganske greie underdogs, men gjorde en meget bra kamp og vant faktisk til slutt med 2-1. Dermed har de et fantastisk utgangspunkt her foran returen.

Om Lillestrøm fortsetter slik de har startet sesongen, tror eksperten at flere av spillerne blir svært ettertraktet i det kommende overgangsvinduet. Fotball, Sandefjord fotball | Eksperten spår luksusproblem for LSK: - De kan fort havne i en skvis OM FOTBALL: «Fugla» flyr høyere enn på 16 år, og det er ingen grunn til at det skal stoppe nå for Lillestrøm. OM FOTBALL: «Fugla» flyr høyere enn på 16 år, og det er ingen grunn til at det skal stoppe nå for Lillestrøm. Aftenposten-logo SANDEFJORD (TV 2): - Han er et geni, sier Lillestrøm-trener Geir Bakke om analysesjef André Schelander etter tre dødballscoringer mot Sandefjord. SANDEFJORD (TV 2): - Han er et geni, sier Lillestrøm-trener Geir Bakke om analysesjef André Schelander etter tre dødballscoringer mot Sandefjord.

min. Den scoret de på, og dermed endte det opp med tap 1-2 og null poeng for Kristiansund som ligger helt i bunn med 0-2-11 og to poeng. De har fortsatt elleve poeng opp til Tromsø på kvalik, og det virker mer og mer usannsynlig at de skal klare å snu dette. Uansett har de nødt til å ta noen seire snart om det i det hele tatt skal finnes muligheter. Mawa er som kjent ute for resten av sesongen, og ingen erstatter er hentet selv om KBK også solgte Mucolli for et par uker siden.

Sandefjord står uten seier hjemme denne sesongen, mens Kristiansund står uten seier i det hele tatt. Dermed blir det vel en U her og? Vi dobler likevel opp med HU pga hjemmefordelen til Sandefjord. Fredrikstad - RaufossFredrikstad startet tregt denne sesongen, og mange har nok ventet på at klubben fra plankebyen skulle begynne å levere slik de gjorde i fjor. Etter fire strake poengdelinger har det nå kommet to strake seire over Bryne (2-0) og Grorud (3-1), og dermed er de uten tap på de seks siste kampene. En 10. plass på tabellen med 21 poeng gir fortsatt ikke helt godkjent, men de har en kamp til gode, og med seier også i denne kniper de stadig innpå avstanden opp til playoff hvor Mjøndalen nå har sjetteplassen med 27 poeng.

Molde har beholdt formen gjennom massive skadebekymringer, og at de nå leder Eliteserien med 36 poeng er egentlig ganske så imponerende. Sist slo de Sandefjord 3-2 på bortebane, etter at de slo Haugesund 1-0 her hjemme i Molde nest sist. Og med 9-2-0 på de elleve siste seriekampene kommer de hit med sekken full av selvtillit. For de har ikke tapt en kamp siden starten av mai, og det er hele 16 kamper siden om man tar med både cup og treningskamper.

De har spilt ganske bra her på hjemmebane med tolv poeng og 11-7 i målforskjell på sju kamper. Raufoss viste bra moral sist når de hentet opp 0-2 til 2-2 borte mot Skeid, og dermed fikk de hentet seg noe inn etter stortapet 0-5 hjemme mot Brann nest sist. Med 5-1-1 på de syv siste er formen fortsatt meget bra, og en 9. plass med 23 poeng er nok Raufoss ganske fornøyde med hvor det kun er fire poeng opp til playoff.

Lillestrøm tar seg enkelt videre på midtukekupongenLillestrøm vant 1-0 i det første møtet borte mot finske SJK i Conference League-kvaliken. Nå tror vi de vinner returoppgjøret på Åråsen og setter Lillestrøm som sikker på denne ukens midtukekupong. Denne ukens midtukekupong spilles onsdag/torsdag og består av fire kamper fra Champions League-kvaliken, seks fra Conference League-kvaliken, en fra Eliteserien og en fra OBOS-ligaen. De sju første kampene spilles onsdag, mens de fem resterende spilles torsdag. Bonuspotten er nå oppe i ca.

Dermed må de vinne dette returoppgjøret på Friends Arena for i det hele tatt sikre seg ekstraomganger. Vorskla Poltava fra Ukraina ble nummer fem i hjemlig serie i fjor. Det ga denne plassen i kvaliken til Conference League. og etter at laget kun har spilt fire treningskamper mot ganske svak polsk motstand siden desember i fjor var det knyttet ganske lave forventninger il hva de skulle klare i det første møtet mot AIK. Men de sjokkerte alle med å vinne 3-2, og dermed har de et alle tiders utgangspunkt foran dette returoppgjøret. AIK er enormt mye bedre på hjemmebane enn borte. Her MÅ de vinne, og de får full tillit fra oss. 8.

Zalgiris har dog noen kampen mindre spilt, og dermed har de nok bedre kontroll enn hva tabellen viser. Mer jevnt har det vært i CL-kvaliken, hvor Zalgiris måtte ha ekstraomganger for å slå ut Ballkani fra Kosovo i den forrige runden. Enklere gikk det faktisk i hjemmekampen mot Malmö FF i denne runden, for Zalgiris sjokkvant 1-0 i en kamp de faktisk var det beste laget kampen sett under ett. Nå har ikke Malmö FF råd til å rote mer. Her må de vinne, og alt annet enn H vil sjokkere oss. 4. Fenerbahce - Dynamo KievFenerbahce er ikke i sesong, men de klarte uansett 0-0 "borte" mot Dynamo Kiev på nøytral bane i første kamp.

Lillestrøm SK - Sandefjord Fotball live resultat, H2H og 2022 at 16:00 UTC at Åråsen stadium, Lillestrom city, Norway. The match is a part of the Eliteserien. Lillestrøm SK har spilt mot Sandefjord Fotball i 1

Elfsborg - MoldeElfsborg tok fjerdeplassen forrige sesong, men de strever noe mer denne sesongen hvor de ligger helt nede på en 10. plass med 20 poeng etter at de har fått en formdupp hvor raden viser 2-4-3 siste ni. Her hjemme i Borås er de dog klart bedre med 14 poeng på sju kamper, og de spilte 2-2 mot AIK i sin siste hjemmekamp. Nå står de med fire kamper uten seier i serien, men tre av de har kommet på bortebane hvor de røk 0-1 mot Kalmar forrige helg. Elfsborg tok ledelsen borte mot Molde i den første kampen, men etterhvert tok Molde fullstendig over, og kampen endte med tap 1-4.

Plusser man på at de snudde 0-1 til 4-1 her mot Elfsborg i det første oppgjøret så kan denne sesongen bli skikkelig bra for Molde utover høsten og vinteren. Molde har hele 4-1 fra det første oppgjøret, og dermed må Elfsborg satse alt på et kort her. Det kan gå begge veier det, men Elfsborg er såpass gode på hjemmebane at de må uansett med på kupongen når man vet at Molde også er videre selv om de taper med 1-2 mål.

Dagens utvalgte mot Sandefjord - Lillestrøm Sportsklubb Dagens utvalgte mot Sandefjord Se kampen med gode venner på Republic Lillestrøm eller på

[[gratis<]] Lillestrøm mot Sandefjord 21 august 2022

More actions
bottom of page